Rävsten imorgon

Imorgon åker vi dåe.
Jag orkar verkligen inte packa. Eller, jag har ju redan packat lite. Men det är svårt att komma ihåg allt. Och batteriena jag köpte till ficklampan passar inte! Ååååh. Och nu kom jag på att jag måste duscha också. ohno, gud vad jobbigt. Typ.

Men det här klippet är lite jätteroligt:
(Handlar typ om en tjej som glömde bort att sin pojkvän reste bort i två veckor, haha.)

KÖKSKRANEN DROPPAR.

För alla intresserade...

Igår rensade jag bland mina bilder lite. Så nu ligger dem flesta på ställen där man lätt kan hitta dem istället för att ligga lita huller om buller i olika mappar.

Nu ska jag leta upp en bild som går att leka med i photoshop. Jag återkommer med resultatet.





Jag passade även på att rensa papperskorgen igår, vilket jag inte har gjort på ett bra tag!

Officiell nioklassare

Sådärja. Bloggen är fixad och färgerna är borta, yay!
Fast nu är det nästan lite för svart-vitt... Jaja, tar hand om det någon annan gång.

I onsdags började då skolan. Jag gick runt och nervösa mig hela morgonen vilket orsakade att jag var nära på att missa bussen (Sov hos pappa). I Norrtälje mötte mötte jag Amaia, Mickis och Nilla samt Sebbe och Denise och tillsammans gick vi till skolan.
Skolan kändes väl ungefär lika jobbig som jag väntat mig, men med tanke på att jag hamnade i samma klass som mina vänner känns det redan att det blir bättre och bättre. Det enda jag oroar mig för nu är grupperingarna på rävsten och våra scheman. Vi får väl se hur det blir med det.
Men nu är vi i alla fall lediga på måndag och tisdag inför rävsten på onsdag. Jag har redan skrivit en packningslista så nu är det bara att tvätta och handla allt också. Dock har jag svårt att komma på bra frukost då jag varken gillar mackor eller risifrutti... hmm. Är inne på typ pannkakor och drickyoghurt. Några förslag?

-

Usch, nu börjar jag tröttna på alla glada färger i bloggen.
Idag blir det att göra om den helt!

SÄMÄSTER!

God dag alla glada! (Och alla mindre glada).
Nu är jag på semester med pappa och Lili! Vi började i tisdags och åkte då till farmor i Norrköping. Då hann vi väl inte göra så mycket mer än att äta och sen gå och lägga oss. Dagen efter var det dags för Kolmården! Vi kom fram runt elva tror jag, och gick därifrån igen vid klockan sex. Och ujujuj vad man hade ONT i fötter och ben. Det var ju inte lite varmt heller! Då blev pappas bil med A/C:n rena himmelriket.
Under dagen gick vi på delfinutställningen som Markoolio gjort (ni vet?), och det var inte mycket att ha. Det handlade mer om Markoolio och hans musik än delfinerna! >_> Jaja, det var coolt i alla fall. Efteråt åkte jag och Lili delfinexpressen (en liten bergo- och dalbana), och DET var roligt! Haha.
På torsdagen blev det kolmården igen. Där började vi med en safari-runda där man faktiskt fick SE djuren (till skillnad från själva parken), gick runt en sväng i parken för att kolla på de efterlängtade (av mig i alla fall...) elefanterna och surikaterna och åkte sen en sväng till i safariparken då detinte längre var lika fullt med bilar.
Igår satte vi oss då i bilen för att åka hit till Halmstad. Första stoppet på vägen blev gränna (Såklart!) där vi köpte oss polkagrisar och lite lunch.
Sen stannade vi på ett jättestort köpcentrum (som jag inte kommer ihåg namnet på nu...) där jag hittade en väska och en klänning.
Ungefär halvvägs hit från köpcentret (= typ en halvtimme) började pappa prata i telefon med någon om att åka tillbaka. När han la på frågade han: "Vem har tappat sin mobil?".
Lili hade både min och sin egen mobil i väskan trodde jag. Men så var det självklart inte. Jag hade glömt den i ett provrum på köpcentret...hehe... Så då var det ju bara att åka tillbaka och hämta den. Herregud vilken tur att en SNÄLL människa hittade den.
Idag åkte vi och hälsade på min andra faster (som jag inte träffat sen jag var 3-4 år), och ja, det var väl... mysigt... dom hade i alla fall världens gulligaste lilla kissemissunge.

Nu ska jag gå och vara sällskaplig med släkten, måste snart ringa hem Lili från sin "date" också.

Massa kramar!

Vad man kan göra på grönan utan åkband

I måndags åkte jag då till Borlänge för att träffa Elin!
Nästan direkt efter att jag kommit drog vi ut på långpromenad i ungefär tre och en halv timme,  en och en halv mil.
Andra dagen gick vi runt på kupolen och slösade lite pengar.
Tredje dagen följde vi med resten av hennes familj (som fortfarande bor kvar hemma...) till Falun.
Och dom andra dagarna satt vi mest inne och spelade kort.

Igår åkte jag och Hanna (Pert) till grönan för att gå på sommarkrysset. Och under dagen gjorde vi en film om Vad man kan göra på grönan utan åkband. Här är den!



Kommentera gärna.

RSS 2.0