Shoot, baby, shoot from the heart

God kväll.
Idag har jag varit duttig flicka. Bara så ni vet.
På gympan idag fick jag en boll i ögat, så jag gick till toaletten för att torka bort tårarna som rann (från bara ena ögat, hehe) när en snubbe från 7:an kom in på toaletten och stängde dörren efter sig. Först då fattade han att jag stod där inne.
"Oj, det var visst någon här redan...!"
Sen försvann han igen.
När jag kom tillbaka till salen kom Petra fram till mig och frågade om jag grät med ena ögat. Så nu förstår jag uttrycket "Ledsen i ögat".

Efter skolan följde Amaia med mig till stan där jag skulle fixa ögonbrynen. PAIN! Mina ögon rann hela tiden. Och sadisten Amaia satt och skrattade, huhu :(
Men nu har jag snygga ögonbryn, och min plånbok är lite tommare ( fast jag fick iofs låna pengarn av mamma).

NU ska jag faktiskt gå och träna innan jag somnar, så ni får ingen mer spännande text från mig, MOHAHAHAHA!

I said please don't slow me down If I'm going too fast

God jul, glad midsommar, gott nytt år, grattis på födelsedagen, glad påsk, grattis på namnsdagen.
Nejdå.

I fredags gick jag hem från skolan vid 12. Jag och Amaia skulle prata en stund, det slutade med att båda satt i sängen i vilorummet och grät hur mycket som helst. Lyckat.
Igår gick jag till busstationen och mötte upp Lili, vi gick runt på stan ett tag och köpte lite nödvändiga grejer. Jag köpte en jättesöt klänning, tunika, t-shirt med nåt skumt tryck, tights, foundation och sminksvamp (haha, vad heter det egentligen?). Sen bjöd hon mig på fika där vi satt och diskuterade barn och shit.
När vi kom hem bakade hon och mamma paj, sen lagade jag och Sussie mat (vilket blev tacos).
Efter maten satt vi och spelade guitarhero och kort. Jag vann! ehehhe.
Idag har jag och Sussie startat våran vårstädning (som lär hålla på den närmsta veckan, hehe).
Imorgon börjar min och Sussies träning och lite nya matvanor på riktigt. För vi ska bli snygga som fantomen! :)

Nu har jag även börjat göra om bloggen igen, ska byta bakgrundsfärg och sånt, vad tycker ni jag ska ha för färg/er?

Fiskarnas stjärntecken

Goda egenskaper

Fisken är mjuk, känslig och förstående som person. Du har mycket lätt att känna medkänsla för andra människor och känner aldrig någon avundsjuka. Ditt varma hjärta gör dig till en mycket omtyckt person.

Fisken är romantisk och drömmande i sitt sinne. Din intuition är stark och du är lyhörd för stämningar i din omgivning som andra kanske missar. Fantasi och humor har du gott om. (Ehehe, Fantasi ja, men inte humor! xD)

Mindre goda egenskaper

Din känslighet gör ibland att du tenderar lägga för mycket energi på oro och ängslan. Ofta visar sig denna oro vara helt onödig.

Ditt dagdrömmande gör att du ibland blir slarvig med dina sysslor. Många ser dig också som lite passiv, flyende och alltför hemlighetsfull.

Fisken kan ibland ha svårt att skilja sina dagdrömmar från verkligheten. Du lever gärna i en idealistisk fantasivärld och blir onödigt besviken och sårad, när den sanna verkligheten attackerar dig.

Så tänker du

Du tycker inte riktigt om den trista, gråa vardagen utan behöver omväxling och ett högt tempo för att må bra.

Känner du av tristess eller någon form av hinder eller hot flyr du gärna in i din inre känslovärld och fantiserar och romantiserar.

Du tänker och planerar i stora och breda perspektiv, men ofta faller dina goda idéer på ett lite dåligt självförtroende.

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har en mycket idealistisk och romantisk syn på kärleken. Du söker ett speciellt ideal och blir ofta besviken då du inte hittat rätt.

Du behöver någon att känna dig stabil och trygg med, men samtidigt någon som förstår att du inte vill bli "infångad". Du behöver också få känna din frihet.

När du hittat den rätte använder du ömt din romantiska och fantasifulla läggning, och gör förhållandet varmt, spännande och omväxlande.

(http://www.overnaturligt.se/Stjarntecken/fiskarna.htm)

Wow, snacka om att läsa om sig själv.


Dator

Idag fick vi tillbaka vår älskade dator!
Den fungerar som den ska och allt är kvar, hihi :D

I måndags träffade jag Lisa, vi gick runt på stan i två och en halv timme, haha. Men det var mysigt att träffa henne igen, det går så lång tid mellan gångerna, tyvärr :/
Efter det tog jag mig till Bagis för att träffa Lili. Vi åt jättegod mat på en thai-restaurang och gick sen hem till henne och åt glass. Sen åkte jag hem igen.
Igår åkte jag med mamma och min kusin Erika till Thun's och titta omkring lite. Efteråt åkte jag hem till Nilla där jag sov över (för första gången! :D).
Vi bakade muffins, såg på The mentalist, snackade om Harry Potter och gick igenom bra och dåliga saker med alla killar i klassen. Att göra det (om killarna) tog 1 timme! Och det var typ 10 killar. Vi är sjukt bra på att byta samtalsämne.
När vi börjat prata om Harry Potter var jag redan dödstrött. Så under den sista timmen låg jag och drömde om pingviner samtidigt som Nilla väckte mig varannan minut.

Söndag

Jag har under dagen fått ett oräknerligt antal samtal från Sebbe.
Sist han ringde (Vid 20:00) så var jag fullt upptagen med att försöka få Lisa att låta mig läsa Hemligheter som är en berättelse (Om man kallar det så...?) hon skriver, hur bra som helst!<3
Efter en stund sa jag att jag var tvungen att lägga på.
"Varför det?!"
"Jag vill lääääääsaaaaa!"
"Men herregud, du kan ju läsa nu när du pratar i telefon, du är ju TJEJ!"
"Äh...?"
"Ja, män kan inte göra sånt... för dom är typ grottmän!"
"I så fall är jag nog en kille mentalt."

Haha, härligaste kommentaren "Du är ju TJEJ!"

Påsk

Nu tyckte mamma att jag var lite för seg med att uppdatera.
Här sitter jag och tittar på Two and a half men, värsta sköna programmet egentligen. Lillkillen är till och med trögare än mig (och det är svårt!).
Påsk är det nu också. Började dagen med att leta efter ägget som mamma gömmer varje år (nej, inte samma ägg varje år, men du förstår min poäng). Sen plockade jag ihop mammas påskägg som jag fyllde med hennes favoritgodis och gav till henne som en mutning till ledtrådar. Efter det hittade jag ägget ganska fort, det låg i Tigers kattunnel.

Jag kommer verkligen inte på något bra att skriva. Ni får nöja er med det här.

RSS 2.0